Det finns en hel uppsjö med fördelar med att anlita catering på Södermalm, och beroende på vilken typ av tillställning finns det många olika alternativ på mat och menyer. De flesta cateringfirmor erbjuder mat till allt från en mysig hemmakväll när ni inte orkar laga mat, till minnesstunder, träffar av olika slag, konferenser och studentmottagningar, och allt däremellan. De erbjuder också egna idéer och förslag i de olika prisklasserna.

Vilken mat som kan erbjudas

Mat från en cateringsfirma har oftast en väldigt hög kvalitet då detta är professionella kockar som lagar maten som du tänkt att beställa. Genom att välja ut bra råvaror med hög kvalitet och gärna både ekologiskt och närodlat, är maten från en cateringfirma på Södermalm väldigt välsmakande och bra tillagad.

Oavsett vilket tillfälle du tänkt dig att anlita catering, finns det mat som passar för detta. Det är nästan bara din egen fantasi som sätter stopp över vilket tillfälle och mat som kan passa för detta tillfälle. Du kanske vill ha lunchcatering till konferensen så ni kan sitta i lugn och ro och äta tillsammans, eller så kanske du ska fixa mat till en babyshower, trädgårdsfest eller studentmottagning. Du kanske ska ordna ett julbord till familjen eller planera för en mysig nyrårsmiddag.

Utbud catering i Stockholm

Som du märker är utbudet nästintill oändligt, och cateringsfirmorna på Södermalm är här för att hjälpa dig med din planering. Vill du även ha annan typ av hjälp så erbjuder en del cateringföretag även tjänster som uthyrning av porslin, personal och till och med lokaler.

De flesta cateringsfirmor erbjuder olika typer av smörgåsar, smörgåstårtor, fat och uppläggningar. Om du vill ha en hel meny med till exempel förrätt, huvudrätt och efterrätt är detta oftast inga som helst problem. Vad sägs om en härlig påskbuffé med olika typer av sillar, ägg, sallader och lamm, eller varför inte en retrobuffé med fläskfilé, potatissallad, laxspett, snittar och ett härligt utbud av olika typer av ost och frukter. Ett perfekt avslut på en trevlig middag är sedan att få en härlig fikameny med olika hemlagade godsaker som brownies, morotskakor och rawfoodbollar för att nämna några sorter.

Catering på Södermalm