Tänker man på broschyrställ, är det antagligen för företagsbruk man främst tänker på. Det behöver dock inte vara så, man kan ha nytta av ett broschyrställ hemma, för att till exempel placera tidningar och andra magasin i. Men som sagt, främst är det nog för olika slags företag man syftar på när man tänker på broschyrställ.

Det finns många olika typer av broschyrställ, beroende på vad man vill ha dem till. Att få ut broschyrer till kunder är inte alltid en enkel sak eftersom det finns många saker att tänka på. Man behöver till exempel tänka på placeringen av broschyrstället för att det ska bli både naturligt men ändå lockande för kunderna att ta broschyrer från stället.

Broschyrställ har flera användningsområden

Ett broschyrställ har många olika användningsområden för att passa din verksamhet eller företag bäst. Det kan ju även vara så att ett företag har olika typer av behov. Man kanske till exempel behöver ha en viss typ av broschyrställ i receptionen för att nå ut med en speciell information, medan man kanske behöver ha en annan typ av ställ när man är på en mässa eller annat spännande event för att marknadsföra sitt företag.

Det behöver givetvis inte heller endast vara broschyrer man har i stället, utan kan med fördel vara till exempel olika magasin, tidskrifter och tidningar som passar på olika platser som till exempel ett väntrum på en tandläkarmottagning.

Flera olika sorters broschyrställ

Det finns även olika slags modeller på broschyrställ. Vissa modeller är väggupphängda, vilket är perfekt om man vill spara plats samtidigt som man exponerar materialet, medan andra modeller är golvställ. Broschyrställ av modellen golvställ är perfekt att till exempel ta med sig till en mässa. Dessutom finns det även vinklade varianter av golvställ för att ge läsaren/kunden en bättre läsposition, och kan till exempel vara perfekt om man vill ha det utanför en restaurang där man kan fästa en meny på stället. Vissa modeller är roterande golvställ, perfekt när man vill ha mycket material som kunden själv kan snurra och titta på.

Det finns även olika storlekar och material, allt för att passa just ditt företags specifika behov. Besök denna sida för information om broschyrställ.

Broschyrställ för företag