Är du intresserad av att söka ett nytt jobb som sjuksköterska? Vill du arbeta via bemanning och samarbeta med en aktör som har en gedigen erfarenhet av bemanning av sjuksköterskor? I sådana fall bör du välja att arbeta för ett bemanningsföretag som har en stor förståelse för din yrkeskategori.

För sjuksyrror är som bekant en viktig yrkeskår som vid brist riskerar att få vården att stanna upp. Därför är din kunskap och erfarenhet samt ditt engagemang helt ovärderligt för den svenska sjukvården. Detta har vissa bemanningsföretag tagit fasta på genom att specialisera sig på bemanning av just sjuksköterskor.

Så är det att ta jobb som sjuksköterska via ett bemanningsföretag

Många sjuksköterskor väljer att ta jobb som sjuksköterska på konsultbasis. Det innebär att de blir bemanningssjuksköterskor. Vad detta egentligen betyder kan dock vara svårt att sätta fingret på om du själv ännu inte har gjort detta val i din karriär.

En bemanningssjuksköterska är helt enkelt en sjuksköterska som jobbar som konsult via bemanning. Om du väljer att göra detta kan du själv välja hur lite eller mycket du vill jobba. Du kan till exempel välja att arbeta heltid men kan lika gärna vilja jobba deltid. Kanske vill du ta jobb som sjuksköterska via bemanning som ett extrajobb via ditt ordinarie arbete? Oavsett hur du vill jobba kan du få hjälp att matchas mot uppdragsgivare inom vården när du jobbar via ett bemanningsbolag.

Fördelarna med att jobba på konsultbasis

Till fördelarna med att ta jobb som sjuksköterska på konsultbasis hör bland annat att:

  • Du får variation i ditt arbetsliv. Detta är en av de främsta anledningarna till att sjuksköterskor väljer att bli konsulter.
  • Bemanningsföretaget skräddarsyr ett uppdrag för dig. Du kan som sagt välja att jobba så mycket eller så lite som du själv önskar. Det finns många uppdrag att välja och vraka bland, och dessa är såväl på heltid som deltid.
  • Möjlighet att jobba utomlands. Om du så önskar kan du lämna Sveriges gränser för att istället jobba som sjuksköterska i Norge.

Prata gärna med ditt bemanningsföretag om ditt behov och dina önskemål. Tillsammans kan ni sy ihop en lösning som är ultimat för just dig!

Få jobb som sjuksköterska via bemanning