Att handla på nätet är lättsamt – det mesta finns att hitta hos flera olika återförsäljare. Nackdelen med ett stort utbud och många återförsäljare är att priserna kan skilja sig på alltifrån livsmedel till elektronikprylar – dessutom ganska mycket. Som hjälp för att hitta bäst pris på olika produkter går det att använda sig av olika sidor som jämför priser och en av dessa är https://flakportalen.se/. Här jämförs priser på olika typer av drycker hos olika återförsäljare – för att kunden ska kunna handla till ett så lågt pris som möjligt.

Om flakportalen

Flakportalen.se är en jämförelsesida och alltså inte en E-butik, även om det vid en första anblick skulle kunna uppfattas så. Det flakportalen ägnar sig åt är att jämföra priser på drycker, som säljs på flak och i storpack, hos olika återförsäljare. På så vis kan besökaren snabbt hitta det lägsta priset på en önskad dryck, utan att själv behöva klicka runt bland återförsäljarnas hemsidor.

Flakportalen jämför en rad olika typer av drycker, så som:

  • Energidrycker
  • Kolsyrat vatten
  • Läsk
  • Juice/Fruktdryck

Så fungerar det

Flakportalen.se har samlat drycker från över 20 olika återförsäljare som säljer drycker på flak eller som storpack. Sidan är enkel att använda och genom att olika typer av drycker, så som energidrycker och fruktdrycker, är sorterade efter kategorier och därmed är det också lätt att navigera sig fram till det som eftersöks.

Klickar besökaren till exempel på kategorin ”funktionsdryck” så dyker olika varumärken upp. Väljer besökaren att klicka vidare till ett varumärke kommer eventuella smaker av drycken upp, samt pris och återförsäljare.

Det går även att använda sökfunktionen på sidan och genom att skriva in ett visst varumärke eller dryck så visas tillgängliga alternativ på det sättet i stället.

Om den önskade drycken hittas på sidan går det som sagt inte att köpa den direkt via flakportalen.se, eftersom detta bara är en sida som ägnar sig åt jämförelser. För att köpa ett flak eller storpack av favoritdrycken går besökaren vidare till den aktuella återförsäljaren genom att klicka på knappen ”till butik” som finns under samtliga produkter.

Besökaren omredigeras till butiken och där genomförs köpet precis som vanligt vid köp i E-butik – lägg produkten i varukorgen och gå vidare till kassan för att fylla i uppgifter och genomföra betalningen.

Hitta bästa priserna för olika drycker