Som hundägare kan det vara svårt att förstå sig på varför ens hund skäller. Ännu svårare är det att träna bort detta beteende, bland annat för att det finns många olika bakomliggande faktorer. Ju längre hunden haft beteendet desto svårare är det oftast att träna bort. Oavsett din och din hunds situation har vi på Petsafe kommit fram till en lösning med våra antiskall-produkter.

Våra produkter

Vi på Petsafe är måna om att erbjuda en produkt som passar just dig och ditt husdjur. Därför har vi många olika varianter av antiskall-produkter. Vår mest använda produkt är ett så kallat antiskallhalsband. När hunden skäller registreras det av en mikrofon och en liten dos citronsyra sprutas ut. Vi har även halsband som ger ifrån sig en vibration eller ett högfrekvent ljud som stör hunden. Samtliga funktioner skapar ett milt obehag för hunden vilket avvänjer det oönskade beteendet. Utöver halsbanden har vi även monitorer du kan sätta inomhus eller trädgård som kan sända ut högfrekvent ljud.

Vårt fokus på Petsafe

Vårt mål är att skapa en säkerhet för husdjuren samtidigt som vi vill att ägarna ska vara glada. Det är viktigt för oss att djur och människa har en relation tillsammans. Därför ser vi till att använda oss av den nyaste teknologin för att kunna skapa bästa möjliga produkter. Vi tar också del av den nyaste forskningen för att ständigt kunna uppdatera existerande produkter. Att ha ett husdjur ska inte vara en börda. Oavsett om du som ägare behöver mycket eller liten hjälp med ditt husdjur så finns vi här för dig.

Varför välja våra antiskall-produkter

Det finns såklart många alternativ på marknaden för dig som vill införskaffa ett antiskallhalsband. Så varför ska du välja våra produkter? Vi på Petsafe har lång erfarenhet inom branschen – företaget etablerades redan år 1991. Som en av de största företagen inom området kan vi erbjuda ett brett utbud. Tack vare våra återförsäljare kan du hitta våra produkter i många butiker, både på internet och fysiska butiker. Med nöjda kunder i 52 länder är vi säkra på att du kommer hitta rätt produkt. Denna sida saluför petsafe antiskall bland flera produkter i butiken.

Petsafe hundprodukter